Nouchi's hundbur del 2

Nu är buren så gott som helt klar!

Hela påsken har vi jobbat med den, för tyvärr var där mycket mer rost på den än jag först trodde. Jag trodde ju att det bara var att slipa bort de enstaka rostfläckarna som syntes lite här och där, men när vi började slipa så visade det sig att det även fanns rost under färgen! Vattnet hade runnit under färgen vilket betydde att vi fick slipa bort all färg på hela buren. Den har blivit både slipad och blästrad för att vi skulle få bort så mycket rost som möjligt i alla skrymslen och vrår. När den var helt ren så tvättade vi av den med speciellt rengörningsmedel innan Tobbe sprutade på wash primer (en slags rostskydd) och sedan lackade han den med svart billack :) Tobbe byggde även en träbotten med hög kant åt mig som jag sedan sandpapprade och målade med svart träfärg.

Jag vill passa på att tacka min älskade Tobbe för all hans hjälp, utan hans verkstad, verktyg + hans kunskap hade jag aldrig klarat det! Du är guld värd älskling!

Så här fint blev det :)
Kommentarer
Postat av: Anna & Pelle

Så fin den blev!!! Vilket jobb ni har lagt ner på buren, Nouchi kommer åka som en prinsessa i den!

2009-04-14 @ 08:30:36
URL: http://pelleerovraren.blogspot.com
Postat av: Camilla

Tack så mycket! Ja visst kommer hon ;) Nu ska vi bara skruva fast träbottnen i själva buren & klämma ner en bia bädd i den så kommer hon att få åka som själva prinsessan på ärten :D Kram!

2009-04-14 @ 08:36:37
URL: http://nouchi.blogg.se/
Postat av: jenny

Wooow! väldigt mycket jobb! Jag är också väldigt imponerad av händiga människor. Blev ju kanon!Ha en bra vecka!

2009-04-14 @ 09:32:58
URL: http://www.vallhundenzorro.blogspot.com.
Postat av: Camilla

Ja det var det faktiskt men när vi såg slutresultatet så kändes det som om det var värt det :) Tack så jättemycket :) Detsamma!

2009-04-14 @ 16:02:18
Postat av: Camilla

Ja det var det faktiskt men när vi såg slutresultatet så kändes det som om det var värt det :) Tack så jättemycket :) Detsamma!

2009-04-14 @ 16:02:44
URL: http://nouchi.blogg.se/
Postat av: Pamela

Shiiit!! Imponerande! Så fin den blev! :D Kul att se att det kan bli sån skillnad. Du ska vara glad m en kille som kan ;) haha! Ha det bra! Kram

2009-04-14 @ 17:47:55
URL: http://briardkimba.blogg.se/
Postat av: Camilla

Tack så mycket! Ja, själv har jag tummen mitt i handen så Tobbe är guld värd ;) Igår monterade vi ihop den, det blev kalas! :) Bilderna kommer ikväll :) Kram!

2009-04-15 @ 08:16:20
URL: http://nouchi.blogg.se/
Postat av: Linda och Cookie

Jättefin bur! Apropå bur så ska jag träna Cookie att sitta bak i bilburen, hon gillar inte riktigt det....å snart ska vi ju åka bil på kurser och så så det e bäst hon lär sig. Kram!

2009-04-16 @ 16:14:28
URL: http://lucaswilner.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0