Lydnadstävling i Lund!





Idag var Nouchi & jag, Anna & Pelle och Kimba & Pamela på lydnadstävling i Lund. Vi hade tur med vädret, det var stålande sol trots prognoser om regn :) Platsliggningen var däremot inte lika rolig. I Annas grupp sprang en boxer av planen, men som tur var lät sig inte Pelle påverkas av det. I Pamelas & min grupp så började två hundar leka med varandra. Detta gjorde stackars Kimba så osäker att hon och flera andra hundar, bl a de två som låg på varsin sida om Nouchi, till slut tyckte det det var säkrast att resa sig och smyga fram till sina mattar istället. Till sist var det bara Nouchi och en borderterrier som låg kvar och då kan jag säga att jag hade bra puls! Jag var säker på att Nouchi skulle sätta sig upp men det gjorde hon som tur inte *puh*

Anna & Pelle gjorde en kanonbra insats (Pelle visade hur man gör för att få en 10:a på apporteringen! :) och de tog sitt andra 1:a pris och kom på andra plats totalt med 162 poäng! Stort grattis Anna! Jag & Nouchi lyckades också ta ett 1:a pris och våra 171 poäng räckte till förstaplatsen :) Tyvärr var Pamela egentligen inte alls särskilt sugen på att tävla idag och det märkte Kimba, men de lyckades ändå få ihop 106,5 poäng, bra jobbat tjejer! Nästa gång tar ni också ert andra 1:a pris och sen är det inte långt kvar till LP1 :)

Nu ska vi gå och lägga oss, Nouchi är helt slut och jag med ;) Tusen tack till alla som kom och hejade på oss idag, det känns så härligt att gå in på planen och veta om att ni håller tummarna för oss, att höra hejarop och applåder..det är helt fantastisk känsla..! Tack så jättemycket till er allihop!! och tack till Pamela för lånet att prispallsbilden, och en extra kram till Malin som inte kunde vara med och tävla idag.

Ha det så jättebra tjejer så hörs vi snart igen :)

Många kramar från Camilla & Nouchi




Kommentarer
Postat av: Linda och Cookie

Grattis grattis! Ni var jätteduktiga, de såg verkligen såå fint ut hela tiden! Domaren var verkligen snål med poängen men som tur var räckte det ju till förstapris med klassvinst! Kanonbra jobbat, kram på er!

2009-05-17 @ 21:20:12
Postat av: jenny

Oj oj!!! Vilket svedalagäng!!! Jättekul ju! Stort grattis, synd vi inte kunde komma och heja. Får bli nästa gång. Tur hon inte hade börjat löpa då : )



Ha det fint!!!!

2009-05-17 @ 22:50:25
URL: http://www.vallhundenzorro.blogspot.com
Postat av: Pamela

Shit så duktiga ni var i går!!! :D Så himla skoj att det gick bra för er båda! nu hoppas vi att hon börja löpa så du snart kan anmäla till fler tävlingar! + att du får börja träna in lydnadsklass 2 momenten!! :D ha det fint o grattis! Kram

2009-05-18 @ 12:30:16
URL: http://briardkimba.blogg.se/
Postat av: Ingela

STORT GRATTIS än en gång..snart är det LP!!!! Kram fr stolt mormor


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0